Vintage voertuigen bridge kaarten Piatnik


De vintage voertuigen bridge kaarten Piatnik zijn luxe speelkaarten gemaakt van het beste speelkaarten karton. Verpakt in een prachtig versierde doos tref je de speelkaarten met vintage voertuigen aan met een ontwerp uit het begin van de 20ste eeuw.

Deze aantrekkelijk vormgegeven speelkaarten in Art Déco stijl zijn een perfect geschenk en zijn zowel geschikt voor bridge, rikken, klaverjassen als vele andere traditionele kaartspellen.

Op voorraad
Slechts 6 over
€ 13,99

Vintage voertuigen bridge kaarten Piatnik

Piatnik staat al meer dan 100 jaar bekend om de hoge kwaliteit speelkaarten die gemaakt worden in de kaartenfabriek in Oostenrijk. Dit klassieke kaartspel van Piatnik met vintage bridge speelkaarten is ideaal voor zowel beginners als ervaren spelers. Dit dubbel deck speelkaarten met vintage voertuigen uit het begin van de 20ste eeuw bestaat uit twee decks geplastificeerde kartonnen speelkaarten in bridge formaat voorzien van standaard indexen in alle 4 de hoeken van de speelkaarten en voorzien van twee jokers. Beide kaartspellen hebben een verschillende Art Déco kunstwerk op de achterzijde van de speelkaarten. De vintage voertuigen bridge kaarten Piatnik zitten verpakt in een prachtige geschenkverpakking.

Vintage Vehicles Playing Cards
Piatnik sinds 1824
Piatnik 2 x 55 speelkaarten
Piatnik No. 233432
Gemaakt in Wenen, Oostenrijk

Meer informatie
Merk Piatnik
Aantal kaarten 2 x 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Bridge (57 x 89 mm)
Index kaarten Standaard index in 4 hoeken
Beschikbare kleuren Wit
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Vintage voertuigen bridge kaarten Piatnik
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.