Jazz Playing Cards Piatnik


Swing en Jazz legendes speelkaarten van Piatnik playing cards.

Swingende Jazz playing cards Piatnik met foto’s en posters van jazz iconen zoals o.a: Billie Holliday, Frank Sinatra, Elle Fitzgerald, Louis Armstrong, Nat King Cole, Nina Simone, Miles Davis en Tony Bennett. Speel nu je favoriete kaartspelletjes met deze Jazz speelkaarten van Piatnik onder het genot van live jazz muziek in je lokale Jazzcafé.

Op voorraad
€ 5,49

Jazz Playing Cards Piatnik

Sinds 1824 maakt de speelkaartenfabrikant Piatnik al de beste speelkaarten in Wenen in Oostenrijk. Zo ook deze Jazz playing cards Piatnik met legendarische jazzmuzikanten die verantwoordelijk zijn voor de beste jazz nummers en de mooiste jazz muziek. De rusteloze kunst van Jazz in unieke speelkaarten, van Satchmo tot Sinatra, schitterende posters en zwoele foto's van Jazz royalty van Duke Ellington en Count Basie tot de King of Swing en de Prince of Darkness, de onvergelijkbare Miles Davis. "Jazz? Als je dat moet vragen dan heb je het niet ... "

In dit Jazz kaarten deck van Piatnik zitten 54 kartonnen poker size playing cards met een standaard index in 2 hoeken van de kaarten en er worden 2 Jokers meegeleverd.

Jazz Playing Cards Piatnik
Piatnik speelkaarten sinds 1824
Piatnik No. 1645
Made in Austria

Meer informatie
Merk Piatnik
Aantal kaarten 55 kaarten
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Diverse kleuren
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Jazz Playing Cards Piatnik
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.