Lingerie speelkaarten Piatnik


De geheime wereld van lingerie vind je op deze lingerie speelkaarten van Piatnik, van Victoriaanse geheimen tot Victoria's Secret.

Een viering van de klassieke en hedendaagse lingerie van frivool en ondeugend tot exotisch en verfijnd. 'Echte elegantie is overal, vooral in zaken die niet zichtbaar zijn', zei Christian Dior. ‘Mooie lingerie is de basis voor een goede kleding keuze.’ Het verheft en empowered…

Op voorraad
€ 6,85

Lingerie speelkaarten Piatnik

In Wenen in Oostenrijk worden al sinds 1824 goede kwaliteit speelkaarten geproduceerd door Piatnik. Op deze lingerie speelkaarten staan geweldige afbeeldingen van super modellen in lingerie en posters met klassieke en hedendaagse lingerie zoals: BH’s, korsetten en ander ondergoed. In dit prachtige kaartspel met deze ondeugende speelkaarten van Piatnik zitten 55 individueel geïllustreerde speelkaarten in poker formaat gemaakt van karton inclusief 2 jokers.

Lingerie Playing Cards
The secret world of lingerie
© Wiener Spielkartenfabrik Ferd. Piatnik & Sons
Piatnik Playing Cards sinds 1824
Piatnik No. 1660
Made in Austria

Meer informatie
Merk Piatnik
Aantal kaarten 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Geel
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 9001890166013
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Lingerie speelkaarten Piatnik
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.