Erotiek speelkaarten voor volwassenen Piatnik


Op zoek naar een bijzonder erotisch kaartspel voor volwassenen? Dan zijn deze erotische speelkaarten met prachtige erotiek foto's van fotograaf Eric Wilkins misschien wel iets voor jou!

De erotiek speelkaarten voor volwassenen Piatnik zijn uitsluitend geschikt voor kaartspellen voor volwassenen. We hebben verschillende afbeeldingen uit het erotica adult playing cards deck van Piatnik gecensureerd op onze website met het logo van Speelkaartenwinkel.nl.

Geen voorraad meer
 

Erotiek speelkaarten voor volwassenen Piatnik

In Wenen in Oostenrijk worden al sinds 1824 één van de beste speelkaarten merken ter wereld geproduceerd door Piatnik. Bijzondere volwassenen speelkaarten van verlangen en opwinding met erotische foto's door de geprezen fotograaf Eric Wilkins. Zijn sensuele, monochrome beelden bieden provocerende afleiding met hun grafische en gevarieerde weergave van liefde en lust.

In dit voortreffelijke kaartspel voor volwassen, de erotica adult playing cards van Piatnik, zitten 55 individueel geïllustreerde speelkaarten in poker size gemaakt van karton inclusief 2 Jokers.

Erotica Adult Playing Cards
© Wiener Spielkartenfabrik Ferd. Piatnik & Sons

Piatnik Playing Cards sinds 1824
Piatnik No. 1105
Made in Austria

Meer informatie
Merk Piatnik
Aantal kaarten 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Rood
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 9001890110511
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Erotiek speelkaarten voor volwassenen Piatnik
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.