Unshaven Playing Cards Piatnik


Deze Piatnik speelkaarten hebben verschillende type baarden en bekende soorten snorren op elke kaart staan.

Met deze barbier speelkaarten kun je altijd aan je barbier laten zien hoe jouw baard of snor dient te worden geschoren of geknipt. Deze ongeschoren speelkaarten zijn een prachtig cadeau voor barbiers, mannen kappers en heren kapsalons.

Op voorraad
€ 5,49

Unshaven Playing Cards Piatnik

Sinds 1824 maakt Ferd. Piatnik & Sons al goede speelkaarten in de playing cards factory in Wenen in Oostenrijk. Zo ook deze beards and moustaches unshaven playing cards met geweldige baarden en beroemde snorren op elke speelkaart, van Mozes tot Marx (zowel Karl als Groucho) en van Uncle Sam tot wanhopige Dan. Met de Unshaven playing cards van Piatnik heb je direct een baard en snor modellen gids in huis en deze ongeschoren speelkaarten mogen niet ontbreken in mannenkapsalons, bij herenkappers en bij barbiers.

Deze baarden en snorren speelkaarten van Piatnik hebben 54 kartonnen poker size playing cards met een standaard index in 2 hoeken van de speelkaarten en zijn inclusief 2 Jokers.

Beards and Moustaches Unshaven Playing Cards
© Wiener Spielkartenfabrik Ferd. Piatnik & Sons
Piatnik speelkaarten sinds 1824
Piatnik No. 1686
Made in Austria

Meer informatie
Merk Piatnik
Aantal kaarten 55 kaarten
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Zwart
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Unshaven Playing Cards Piatnik
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.