Welkom bij de #1 online speelkaarten winkel van Nederland en België!

COPAG 310 Svengali speelkaarten

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Met deze COPAG 310 Svengali speelkaarten kun je alle kaarten van het kaartspel omzetten in de kaart die jouw publiek heeft gekozen en een verbazingwekkende illusie creëren.


Een Svengali deck zorgt voor een gemakkelijke uitvoering van schijnbaar complexe kaarttrucs en voor gebruik van dit magic kaartspel van Cartamundi zijn geen vaardigheden vereist.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 7,99
€ 7,99

Klanten kochten ook

+ +
Prijs voor alle geselecteerde producten: € 15,97

  1.    Huidig productCOPAG 310 Svengali speelkaarten
  2.    COPAG 310 speelkaarten rood
  3.    COPAG 310 SlimLine Playing Cards Red

Productbeschrijving

Details

COPAG 310 Svengali speelkaarten

De COPAG 310 kaarten zijn na meer dan twee jaar ontwikkeling op de markt gebracht door nauw samen te werken met ervaren spelers, cardisten en goochelaars. De exclusieve echte linnen B9 afwerking van de COPAG 310 speelkaarten staan garant voor ultieme handling en een lange levensduur en zijn speciaal ontwikkeld voor het de perfecte sleight en de ultieme flourish. Deze afwerking is het resultaat van intens Onderzoek & Ontwikkeling en meer dan 300 geteste prototypes. Dit om de COPAG 310 kaarten direct klaar te maken zodat je ze meteen uit het speelkaartendoosje kan gebruiken. De zachte maar veerkrachtige aard van de speelkaarten en de soepelheid van de handeling, liggen in een zorgvuldig opgebouwde balans tussen materiaal, coating, linnen afwerking en het snijden van de speelkaarten.

Svengali speelkaarten
Bij een Svengali kaartspel wisselen normale speelkaarten af met ingekorte kaarten, waarbij de kortere speelkaarten allemaal hetzelfde kaartsymbool en waarde hebben. In het geval van dit COPAG 310 Svengali speelkaarten deck zijn de Svengali kaarten allemaal de harten 7. Dit Svengali deck van COPAG 310 bestaat uit 54 rode speelkaarten in poker size inclusief één joker, 27 normale speelkaarten en 27 Svengali speelkaarten. De COPAG Svengali speelkaarten zijn door Cartamundi geprint op karton en afgewerkt met een echte linnen B9 finish.

Het nummer 310

We kunnen stellen dat 310 gebonden is aan 3/10, 3 oktober. De eerste keer dat de true linen B9 finish bij Cartamundi in Turnhout in productie ging. Sommigen zullen denken dat 310 een verwijzing is naar de oude Griekse numerologie. Goochelaars en magicians zouden je kunnen vertellen dat 310 verwijst naar 31/10, World Magic Day. Maar wat betekent 310 voor jou? Wat is jouw verhaal? Probeer de COPAG 310 Svengali speelkaarten en voel het verschil.

COPAG 310 Svengali Speelkaarten

True Linen B9 Finish - Reguliere Index Poker Size

COPAG sinds 1908

Gemaakt door Cartamundi

Gemaakt in Europa

Extra informatie

Extra informatie

Merk COPAG
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Rood
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje

Beoordelen

Schrijf jouw eigen beoordeling

Je plaatst een beoordeling over: COPAG 310 Svengali speelkaarten

Eigen labels

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Vragen?

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Hulp nodig?

Hulp nodig bij het maken van je bestelling bij Speelkaartenwinkel?

Neem contact op met de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl tijdens onze openingstijden. Bel naar 040 230 1256, of WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of stuur een email naar help@speelkaartenwinkel.nl. We horen graag van je.

Je bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: