Monet Speelkaarten Piatnik

Rating:
100 % of 100

Monet speelkaarten Piatnik, met 54 van de mooiste schilderijen van Oscar-Claude Monet opgenomen in dit pakje speelkaarten uit de waterlelie serie, op elke speelkaart vind je een een ander schilderij van Claude Monet.

Op voorraad
€ 8,35

Monet Speelkaarten Piatnik

Piatnik maakt al sinds 1824 in Wenen in Oostenrijk speelkaarten voor diverse kaartspelletjes. Piatnik speelkaarten staan wereldwijd bekend vanwege hun hoge kwaliteit kaarten. Deze Monet speelkaarten met poker afmetingen zijn gemaakt van geplastificeerd karton. 54 Van de mooiste schilderijen van Monet zijn opgenomen in dit pakje speelkaarten, op elke speelkaart vind je een een ander schilderij van Claude Monet. De Monet speelkaarten hebben 2 indexen in de hoeken van de speelkaarten. Op de achterkant van deze Oscar-Claude Monet kaarten staat een prachtig Monet schilderij met als onderwerp een vijver met waterlelies. Deze Monet speelkaarten van Piatnik worden geleverd in een kartonnen doosje. Op het kaartendoosje staat een afbeelding van prachtig werk van Claude Monet.

Over de kunstenaar Claude Monet
Oscar-Claude Monet (1840-1926) is een wereldberoemde kunstschilder uit Frankrijk die een rijk oeuvre heeft nagelaten. Monet is vooral bekend om zijn prachtige impressionistische landschappen en onvergelijkbaar waterlelie serie.

Schilderijen Oscar Claude Monet in Nederlandse musea
Je kunt de schilderijen van de impressionist Oscar Claude Monet ook met eigen ogen bekijken in Nederlandse musea. Zo vind je in de volgende musea in Nederland werken van Oscar Claude Monet: in het Van Gogh Museum in Amsterdam, in het Frans Hals Museum in Haarlem, in het Kröller-Müller Museum in Otterlo en in het Zaans Museum in Zaandam.

Monet Water Lilies Series Playing Cards
Piatnik sinds 1824
Piatnik No. 1489
Gemaakt in Wenen, Oostenrijk

Meer informatie
Merk Piatnik
Aantal kaarten 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Diverse kleuren
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 9001890148910
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Monet Speelkaarten Piatnik
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.