Masterpieces Playing Cards


De Masterpieces playing cards hebben 56 aangepaste speelkaarten, geen één speelkaart is hetzelfde. Alle kaarten in dit Masterpieces deck hebben een compleet ander design. In totaal hebben 8 designers er samen 348 uur werk ingestoken om alle 58 illustraties van dit Masterpieces deck te voltooien.

Een geweldig deck kaarten dat zeker niet in jouw speelkaartencollectie mag ontbreken!

Geen voorraad meer
 

Masterpieces Playing Cards

Deze Masterpieces Playing Cards zijn uitgebracht door Bocopo Playing Cards Company, gegarandeerd dat jij gebiologeerd raakt door deze meesterwerk speelkaarten. Via een campagne op kickstarter.com zijn deze Masterpieces playing cards gefinancierd door de Bocopo Playing Cards Company. De achterkanten van de Masterpieces playing cards zijn artistiek, gemakkelijk voor fanning en cardistry liefhebbers. Het artwork van deze speelkaarten is getekend door Si Scott uit het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland.

Het speelkaartendoosje heeft hoofdzakelijk een marineblauw kleur. Het kaartdoosje is omringd door twee verschillende takken rondom en de twee soorten kleuren hebben een duidelijk contrast. De naam van deze luxe speelkaarten staat er in het wit, wat zeer duidelijke te zien is. Op de achterkant van het kaartendoosje staat een pauw afgebeeld.

Het Masterpieces deck bestaat uit 56 poker formaat speelkaarten inclusief 2 jokers. De Masterpieces playing cards zijn gemaakt van karton en door USPCC afgewerkt met de klassieke air-cushion finish.

Masterpieces Playing Cards
The Bocopo Playing Card Company
Manufactured by USPCC
Made in USA

Meer informatie
Merk Bocopo Playing Cards
Aantal kaarten 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Speciale Index
Beschikbare kleuren Diverse kleuren
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Masterpieces Playing Cards
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.