Welkom bij de #1 online speelkaarten winkel van Nederland en België!

Art Pack Playing Cards Piatnik

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

De grote schilderijen in dit art pack playing cards Piatnik hebben de tand des tijds en de grillen van de mode doorstaan. De belangrijkste Europese kunstenaars, scholen en stijlen zijn vertegenwoordigd in dit Piatnik kaartspel.


Deze art speelkaarten van Piatnik met 54 prachtige schilderijen bieden een mooie balans tussen gerenommeerde iconen zoals de Mona Lisa van Leonardo da Vinci, de zonnebloemen van Vincent van Gogh, het Meisje met de parel van de Hollandse meester Johannes Vermeer, het feestmaal van Belsazar van Rembrandt van Rijn en minder bekende meesterwerken.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 4,99
€ 4,99

Klanten kochten ook

+
Prijs voor alle geselecteerde producten: € 9,98

  1.    Huidig productArt Pack Playing Cards Piatnik
  2.    Leonardo speelkaarten Piatnik

Productbeschrijving

Details

Art Pack Playing Cards Piatnik

Sinds 1824 maakt Piatnik al de beste playing cards in de EU in Wenen in Oostenrijk. Zo ook dit prachtige art pack met 54 meesterwerken van de westerse schilderkunst. Het art pack playing cards Piatnik viert de genialiteit van 's werelds grootste schilders, van Michelangelo tot Monet. De 54 meesterwerken op de face cards van dit prachtige verzamelaars kaartspel van Piatnik, bieden een unieke introductie tot de westerse schilderkunst en zullen elk kaart game verlevendigen.

Speelkaarten met foto’s van schilderijen uit de mooiste collecties en musea’s in Europa en de Verenigde Staten:
Met afbeeldingen op de voorkant van de speelkaarten van schilderijen uit grote collecties en musea’s zoals: het Louvre en het Musée d’Orsay in Parijs, de Gemäldegalerie in Dresden, het Kunsthistorisch Museum in Wenen, de National Gallery London, het Victoria and Albert Museum en de Wallace Collection in Londen, het Palzzzo Pitti en het Uffizi in Florence, de Gallerie dell'Accademia in Venetië, de Sixtijnse Kapel in het Vaticaan, Museum of Art in Toledo, Museum of Fine Arts in Boston, Institute of Arts in Detroit, het Metropolitan Museum of Art in New York, en uit privé collecties. 
Op de achterkant van deze kunst speelkaarten vind je een impressionistisch schilderij van de Japanse brug en de waterlelies uit 1899 van de Franse kunstschilder Claude Monet, dit meesterwerk van Monet hangt tegenwoordig in Londen in het National Gallery museum.

Dit art pack playing cards Piatnik heeft 54 kartonnen poker formaat speelkaarten met een standaard index in 2 hoeken van de speelkaarten en er worden 2 Jokers meegeleverd. Dit kaartspel van Piatnik met meesterwerken is geproduceerd in de Europese Unie en gedistribueerd door Piatnik uit Wenen in Oostenrijk.

art pack 54 masterpieces of western painting
The Bridgeman Art Library Playing Cards

© Wiener Spielkartenfabrik Ferd. Piatnik & Sons

Piatnik playing cards sinds 1824
Piatnik No. 1123
Manufactured in the EU and distributed by Piatnik, Vienna

Extra informatie

Extra informatie

Merk Piatnik
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Groen
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje

Beoordelen

Schrijf jouw eigen beoordeling

Je plaatst een beoordeling over: Art Pack Playing Cards Piatnik

Eigen labels

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Vragen?

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Hulp nodig?

Hulp nodig bij het maken van je bestelling bij Speelkaartenwinkel?

Neem contact op met de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl tijdens onze openingstijden. Bel naar 040 230 1256, of WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of stuur een email naar help@speelkaartenwinkel.nl. We horen graag van je.

Je bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: