Art Pack Playing Cards Piatnik


De geweldige schilderijen in dit art pack playing cards Piatnik hebben de tand des tijds en de grillen van de mode doorstaan. De belangrijkste Europese kunstenaars, scholen en stijlen zijn vertegenwoordigd in dit Piatnik kaartspel.

Deze art speelkaarten van Piatnik met 54 prachtige schilderijen bieden een mooie balans tussen gerenommeerde iconen zoals de Mona Lisa van Leonardo da Vinci, de zonnebloemen van Vincent van Gogh, het Meisje met de parel van de Hollandse meester Johannes Vermeer, het feestmaal van Belsazar van Rembrandt van Rijn en minder bekende meesterwerken.

Op voorraad
€ 5,49

Art Pack Playing Cards Piatnik

Sinds 1824 maakt Piatnik al de beste playing cards in de EU in Wenen in Oostenrijk. Zo ook dit prachtige art pack met 54 meesterwerken van de westerse schilderkunst. Het art pack playing cards Piatnik viert de genialiteit van 's werelds grootste schilders, van Michelangelo tot Monet. De 54 meesterwerken op de face cards van dit prachtige verzamelaars kaartspel van Piatnik, bieden een unieke introductie tot de westerse schilderkunst en zullen elk kaart game verlevendigen.

Speelkaarten met foto’s van schilderijen uit de mooiste collecties en musea’s in Europa en de Verenigde Staten:
Met afbeeldingen op de voorkant van de speelkaarten van schilderijen uit grote collecties en musea’s zoals: het Louvre en het Musée d’Orsay in Parijs, de Gemäldegalerie in Dresden, het Kunsthistorisch Museum in Wenen, de National Gallery London, het Victoria and Albert Museum en de Wallace Collection in Londen, het Palazzo Pitti en het Uffizi in Florence, de Gallerie dell'Accademia in Venetië, de Sixtijnse Kapel in het Vaticaan, Museum of Art in Toledo, Museum of Fine Arts in Boston, Institute of Arts in Detroit, het Metropolitan Museum of Art in New York en uit privé collecties. Op de achterkant van deze kunst speelkaarten vind je een impressionistisch schilderij van de Japanse brug en de waterlelies uit 1899 van de Franse kunstschilder Claude Monet, dit meesterwerk van Monet hangt tegenwoordig in Londen in het National Gallery museum.

Dit art pack playing cards Piatnik heeft 54 kartonnen poker formaat speelkaarten met een standaard index in 2 hoeken van de speelkaarten en er worden 2 Jokers meegeleverd. Dit kaartspel van Piatnik met meesterwerken is geproduceerd in de Europese Unie en gedistribueerd door Piatnik uit Wenen in Oostenrijk.

art pack 54 masterpieces of western painting
The Bridgeman Art Library Playing Cards
© Wiener Spielkartenfabrik Ferd. Piatnik & Sons
Piatnik playing cards sinds 1824
Piatnik No. 1123
Manufactured in the EU and distributed by Piatnik, Vienna

Meer informatie
Merk Piatnik
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Groen
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Art Pack Playing Cards Piatnik
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.